4 weekse Mindfulness training

Wanneer je goed voor jezelf zorgt, dan zit je lekker in je vel. Toch? En dat is precies wat we nodig hebben om ook goed voor anderen te zorgen. Met alles wat er in onze drukke levens op ons pad komt, is het niet altijd makkelijk om goed voor onszelf te zorgen. Daar hebben we rust, ruimte en reflectie voor nodig.

 

Ben jij op zoek naar deze rust, ruimte en reflectie? Naar handvatten om beter in je vel te komen, om stress en piekeren los te laten en je energiepeil te verhogen?

Inhoud van de training

Tijdens deze 4-weekse training zul je jezelf onderdompelen in Mindfulness en meditatie. Je leert meer over het lichaam, hersenwetenschap, emoties en de kracht van onze gedachten.

Elke week een ander onderwerp waarbij er op een praktische en makkelijk te leren manier wordt geoefend en er ruimte is voor vragen. Aan het einde van deze training heb je leren mediteren en heb je een begin gemaakt om Mindfulness toe te passen in je alledaagse leven met als resultaat dat je anders leert kijken naar wat jou onrust en stress oplevert.

 

Voor wie is deze training?

Deze training is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen met interesse in het onderwerp. Ik werk in kleine groepen zodat er voldoende mogelijkheid is voor aandacht voor iedereen.

 

Investering voor deze training

€150,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zzp’ers en bedrijven.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze training bij burn-out-klachten. Raadpleeg voor meer informatie uw polis of kijk op de website van ZorgWijzer.

Investeer in jezelf

Meld je vandaag nog aan