Aromatherapie

Met aromatherapie worden etherische/essentiële oliën gebruikt om de gezondheid van een persoon op peil te houden of beduidend te verbeteren. Het is een holistische therapie, wat inhoudt dat er gekeken wordt naar zowel lichaam als geest, emoties en gedachten. Ik gebruik olie van dusdanig pure en hoge kwaliteit dat ze zowel uitwendig als inwendig gebruikt kunnen worden.

Bij inwendig gebruik zal er met name gewerkt worden aan spijsverteringskwalen, zoals darmproblemen en misselijkheid. Daarnaast zijn een aantal oliën ook uitermate geschikt voor tand- en tandvleesproblemen en om de op cellulair niveau werkzaam zijn. Uitwendig komen bestanddelen van de oliën via de huid in de bloedsomloop terecht, waardoor ze zowel op het niveau van weefsels en organen hun werk kunnen doen als ook bij bijvoorbeeld spierpijn of hoofdpijn. De verschillende aroma’s van de etherische oliën werken ook op emotioneel en mentaal vlak, en kunnen verlichting bieden bij stress, verdriet, depressie, angst en slaapproblemen.

Ik geloof in de kracht van natuurlijke gezondheid met etherische oliën. Zij versterken het zelfhelend vermogen van ons lichaam en herstellen onze natuurlijke balans.

Benieuwd naar de aromatherapie massage die ik geef? Klik hier voor meer informatie.

Wil jij een workshop bijwonen over het gebruik van etherische oliën? Samen met mijn partner Morgan van Deijl ben ik eigenaar van ‘One Essential Drop’. Like onze Facebook pagina om op de hoogte gehouden te worden van onze workshops en andere informatie. Wil je via onze webshop bestellen? Klik hier om doorgestuurd te worden.