INDIVIDUELE MINDFULNESSTRAINING

De voorkeur gaat uit naar het volgen van een groepstraining, in verband met het extra leereffect in een groep. Vanwege d diversiteit aan ervaringen en verhalen, is dit een ondersteunend element voor ieders proces. Mocht dit voor jou een belemmering vormen dan kunnen we besluiten om een individueel traject te starten. Je zult hiervoor eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek hebben met de trainer, waarin van beide zijden vragen gesteld kunnen worden om tot een goede afweging te komen.

Net zoals bij de groepstraining, bestaat de individuele mindfulness training uit 8 lessen, waarin verschillende mindfulness meditaties, oefeningen die inzicht geven, theorie en het bespreken van ervaringen aan bod komen. Deze sessies duren ca. 1,5 uur per keer.

Daarnaast krijg je een werkboek met oefeningen voor thuis mee, waar je zo’n 30 a 45 minuten per dag mee bezig bent. De lessen vinden wekelijks of tweewekelijks plaats, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Vanwege de continuïteit en het starten van een routine kan hier niet van afgeweken worden.

De thema’s

Net als bij de groepstraining verkennen we een aantal standaard thema’s, die jou zouden kunnen laten ontdekken hoe je meer rust en ruimte kunt creëren, hoe je anders met dingen om kunt gaan of hoe je je relaties meer diepgang kunt geven.

De investering

De investering kun je hier terugvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest recente blogs