Kosten

Meer en meer zorgverzekeraars zien het belang in van Mindfulnesstraining, waardoor het mogelijk is dat uw investering geheel of gedeeltelijk wordt vergoed.  Daar zijn over het algemeen wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Het meest efficiënt is dat u dit bij uw eigen zorgverzekeraar navraagt.
Meestal geldt in ieder geval de voorwaarden dat de trainer een volledige, geaccrediteerde opleiding moet hebben afgemaakt en bij een erkende beroepsvereniging is aangesloten. 
Ik ben aangesloten bij de VMBN in Categorie 2 en voldoe aan de opleidingseisen. 8-weekse Mindfulnesstraining (MBSR) in groepsverband

De investering voor deze training is € 450,00 (inclusief 21% BTW). Dit bedrag is inclusief kennismakingsgesprek, trainingsmomenten, geluidsbestanden en stiltedag.

Voor zelfstandige ondernemers of wanneer de training op kosten van de werkgever worden gevolgd dan is de investering € 550,00 exclusief 21% BTW.

Bekijk de inhoud
Bekijk de dataIndividuele Mindfulnesstraining (individuele-MBSR of i-MBCT)
De investering voor het individueel volgen van deze training is € 700,00 (inclusief 21% BTW). Dit bedrag is inclusief kennismakingsgesprek, trainingsmomenten, geluidsbestanden en stiltedag.

Voor zelfstandige ondernemers of wanneer de training op kosten van de werkgever worden gevolgd dan is de investering € 800,00 exclusief 21% BTW.

Bekijk de inhoud
Bekijk de data


4-weekse Mindfulnesstraining in groepsverband
De investering voor deze training is € 150,00 (inclusief 21% BTW). Dit bedrag is inclusief kennismakingsgesprek, trainingsmomenten en geluidsbestanden.

Voor zelfstandige ondernemers of wanneer de training op kosten van de werkgever worden gevolgd dan is de investering € 150,00 exclusief 21% BTW.

Bekijk de inhoud
Bekijk de data


Mindfulness terugkombijeenkomst
De investering voor het bijwonen van een terugkombijeenkomst Mindfulness in groepsverband is € 47,50 (inclusief 21% BTW).

Voor zelfstandige ondernemers of wanneer de bijeenkomst op kosten van de werkgever worden gevolgd dan is de investering € 47,50 exclusief 21% BTW.

Lagere inkomens: als je de kosten niet kunt opbrengen terwijl je wel graag mee zou willen doen: neem gewoon contact met me op! Laat financiën nooit een reden zijn om weg te blijven. Ik wil hier graag creatief met je over meedenken.


Mindfulness stiltedag
De stiltedag is inbegrepen voor deelnemers van de 8-weekse Midnfulnesstraining in groepsverband. De investering voor andere geïnteresseerden die een stiltedag willen bijwonen is € 55,00 (inclusief 21% BTW).

Dit bedrag is inclusief koffie, thee, koekjes en een lichte lunch.

Voor zelfstandige ondernemers of wanneer de training op kosten van de werkgever worden gevolgd dan is de investering € 55,00 exclusief 21% BTW.

Bekijk de inhoud
Bekijk de data

Investeer in jezelf

Meld je vandaag nog aan