Stiltedagen en retraites

De stiltedag die ik tijdens mijn basistraining geef is ook voor alumni en andere beoefenaars met ervaring te reserveren.

VOOR WIE IS DEZE DAG?

Deze Mindfulness stiltedag van 4,5 uur is gericht op mensen die een 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd hebben of al ervaring hebben met meditatie. Deze dag is erg geschikt om je mindfulnessbeoefening te verdiepen en om tijd en aandacht te investeren in je eigen welzijn.

WAT GAAN WE DOEN?

We zullen op deze dag verschillende meditatieoefeningen doen. Deze kunnen zittend of liggend gedaan worden, met uitzondering van één oefening met Mindful Movement. Denk hierbij aan lichte stretches of een wandeling.

Er zijn geen groepsdiscussies op deze dag. Ook de lunch en pauzes zullen in stilte zijn. Dit is een mooie kans om waar te nemen wat je innerlijke landschap is, en het helpt je bij jezelf te blijven door vrij te zijn van alle afleiding van dagelijkse interactie.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Je betaalt 25 euro (inclusief koffie, thee, koekjes). Voor de lunch vragen we je iets vegetarisch mee te nemen wat je kunt delen. Een ‘potluck’.

Neem contact op

Stuur een bericht
Inschrijven nieuwsbrief
Contact Footer

Inschrijven nieuwsbrief

Unplug: rust, ruimte en ontspanning door mindfulness kan ook dicht bij huis en zelfs op kantoor.

Aangesloten bij

Aangesloten bij Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen. Categorie 1.

Klachtenregeling

Bedrijfsinformatie

Unplug
Rietgors 22
1111VR DIEMEN

KvK 7092 8835
IBAN NL32 TRIO 0379 6695 87

Copyright © 2010 – 2024 Josta Kolkman | Alle rechten voorbehouden