Stiltedag

Een dag van stilte en bezinning. Ben jij ook zo toe aan tijd voor jezelf, rust, ruimte en even de alledaagse beslommeringen te laten voor wat ze zijn?

Stilte is essentieel.
We hebben stilte nodig,
net zoals we lucht nodig hebben en
een plant licht nodig heeft.
Met een geest propvol woorden
en gedachten,
is er geen ruimte voor onszelf.

Thich Nhat Hanh

Voor wie is deze dag?

Deze Mindfulness stiltedag is gericht op mensen die een 8-weekse Mindfulness cursus gevolgd hebben of al een ruime ervaring hebben met meditatie. Deze dag is erg geschikt om je Mindfulness beoefening te verdiepen en om tijd en aandacht te investeren in je eigen welzijn.

Wat gaan we doen?

We zullen op deze dag verschillende Mindfulness meditatieoefeningen doen. Deze kunnen zittend of liggend gedaan worden, met uitzondering van één oefening met Mindful Movement. Denk hierbij aan lichte stretches of een wandeling.

Er zijn geen groepsdiscussies op deze dag. Ook de lunch en pauzes zullen in stilte zijn. Dit is een mooie kans om waar te nemen wat je innerlijke landschap is, en het helpt je bij jezelf te blijven door vrij te zijn van alle afleiding van dagelijkse interactie.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt €55,00 (inclusief koffie, thee, koekjes). Voor de lunch vragen we je iets vegetarisch mee te nemen wat je kunt delen. Een ‘potluck’.

Aanmelden & informatie?

Klik hier om je aan te melden voor de stiltedag van 14 juli a.s. en hier om je aan te melden voor de stiltedag van 14 oktober a.s.

Neem voor meer informatie contact met mij op via post@simplyunplug.nl of bel mij op 06 8333 6815.